Halverwege 2011 kreeg ik de kans een mooie, nieuwe uitdaging te beginnen. Ik kreeg een baan bij een tweedehands kledingzaak in Nijnsel ( Sint Oedenrode ), Secondhand 4 all. Ik voelde mij daar meteen als een vis in het water.
Wat een plezier om klanten te woord te staan en mee te denken over kledingkeuzes. In de loop der jaren heb ik met vele dames een goede band opgebouwd. Van heinde en verre kwam jong en oud de vertrouwde plek in Nijnsel bezoeken. Toen de eigenaresse eind januari besloot de deuren te sluiten, kwam voor mij de grote vraag wat nu te doen.

Ik heb de sprong in het diepe gewaagd en ben mijn eigen tweedehands kledingzaak begonnen. Ilona Secondhand Fashion is sinds 1 mei 2014 een feit! De uitdaging werd alleen maar groter. Nu kreeg ik de kans de winkel, nog steeds op de oude vertrouwde plek Lieshoutseweg 36, helemaal naar mijn eigen idee in te richten. Ik heb gekozen voor een volledige metamorfose. Het resultaat mag er zijn! Een prachtige houten vloer, nieuwe kledingrekken, veel licht, een totaal andere indeling en ruime, nieuwe kleedkamers.

En dan de kleding. Oude bekenden en nieuwe gezichten hebben de weg naar Ilona Seconhand Fashion al gevonden. De keuze is enorm! Vele bekende merken, zoals Betty Barclay, Marc Cain, Josephine &Co en Pauw hangen in de schappen. Maar ik ben ook bijzonder trots op de Mexx, Esprit en Mango kleding die ik in de winkel verkoop.

Natuurlijk is het belangrijk een leuke, moderne outfit compleet te maken met een bijpassende schoen. Of u nu op zoek bent naar een pump, slipper of enkellaars, ik het allemaal in het assortiment. Of wat dacht u van een leuke accessoire? Veel van de kettingen in de winkel zijn handgemaakt, uniek en kleurrijk.

Komt u snel eens kijken? De koffie en thee staan voor u klaar!

Ilona van Son